Мбал Самоков » Новини » "МБАЛ-САМОКОВ" ЕООД НОМИНИРАНА

"МБАЛ-САМОКОВ" ЕООД НОМИНИРАНА

  • Вторник, 13 Октомври 2015 00:00 | 13 Октомври 2015
  • 1894 пъти
  • Написана от  МБАЛ Самоков

 „МБАЛ-САМОКОВ” ЕООД  бе отличена с първа награда в категория ”Клинично сътрудничество и работа в екип 2015  на събитието „Национални медицински награди 2015” състояло се на 09.10.2015г. в хотел РАМАДА ПРИНЦЕС –СОФИЯ.

Партньори на церемонията бяха Националната Пациентска Организация, Българският Фармацевтичен Съюз, Фондация „Академия Здравословно“ и други.                                            

„Искам да изразя подкрепата си към вашата работа, целяща да отличи най-заслужилите професионалисти в нашата високо хуманна професия. Надявам се така да се даде гласност на саможертвата на медиците“, с тези думи от поздравителния адрес на министъра на здравеопазването Петър Москов бе открита церемонията за Националните медицински награди 2015.

Д-р Светла Скелина –Прокурист на „МБАЛ-Самоков” ЕООД  изказа своята благодарност към организаторите на Годишните награди , към комисията, която номинира болницата за получаване на тази награда, което е доказателство за професионализъмът и репутацията на „МБАЛ-Самоков” ЕООД. “Многопрофилна болница за активно лечение – гр.Самоков” ще се развива като стабилно  и висококачествено болнично лечебно заведение запазващо лидерските си позиции в системата на общинското болнично медицинско обслужване.
Зам.-председателят на парламентарната комисия по здравеопазване – кардиологът д-р Красимира Ковачка, връчи голямата награда за цялостен принос на доайена в кардиологията проф. д-р Младен Григоров.
Наградите бяха връчени от д-р Валентин Павлов, член на комисията по здравеопазване, Виктор Паскалев, зам.-председател на Национална пациентска организация, зам.-председателя на Българския фармацевтичен съюз г-н Тодор Найденов и медийните партньори на събитието.
Ето и останалите наградени:
Болница на годината 2015 – Александровска болница
Най-голямото лечебно заведение и първата университетска и многопрофилна болница в България със 135-годишна история.
Лекар на годината 2015 – Доц. д-р Васил Каракостов
Началник отделение по гръбначна неврохирургия в Университетската Болница Св. Иван Рилски – София.                                                           

Професионализъм в медицината 2015 – Д-р Славомир Кондов.През 2009 г. внедрява в неврохирургичната практика в България първата ултразвуково базирана невронавигационна система.
Клинично сътрудничество и работа в екип 2015 – “МБАЛ – Самоков” ЕООД. Основните насоки за развитие са в направление на образна диагностика, травматология, болести на обмяната, функционална диагностика в кардиологията, обема на оперативната активност и операции с по-голяма сложност и интензивните и реанимационни грижи за пациентите.
Болничен мениджър 2015 – Д-р Явор Дренски.Изпълнителен директор на МБАЛ „Токуда Болница София” и председател на УС на Национално сдружение на частните болници.Развива редица програми за корпоративна социална отговорност и партньорства за обмен на опит в международен план.
Медицински иновации и инвестиции 2015, Раздел Онкология. Д-р Валентин Ангелов, изпълнителен директор на Специализирана болница за активно лечение по онкология, гр. София.

Медицински иновации и инвестиции 2015, Раздел Стоматология.– ЕО Дент. Комплексна диагностика и лечение на най-съвременно равнище. Иновативно лечение с лазер, имплантология, естетика, 3D диагностика, лечение под накроза, детска денталнамедицина.
Професионално признание 2015, Раздел Гинекология -Д-р Антони Ненов е сред водещите експерти по ендоскопска гинекологична хирургия и стерилитет в България.
Професионално признание 2015, Раздел Дентална медицина- Д-р Жорж Жоржес – Денталната верига на д-р Жоржес е с 20-годишен опит у нас. С десетки сертификати за иновации в денталната медицина, повишаване на качеството на лечението, компетентност и признание от пациентите.
Международно признание 2015 – „Медика – Албена“ . Най- големият комплексен Медицински Балнеологичен център в България, eдинствен на територията на курорт „Албена“ и един от най-добрите медицински СПА и уелнес центрове по крайбрежието на Черно море с 30- годишна история.
Здравно-образователна дейност 2015 – Проф. д-р Христо Деянов

  

МБАЛ САМОКОВ

Карта

Контакти

град Самоков
ул. Македония 49

 

Тел: 0722 / 6 64 13
Факс: 0722 / 6 60 68
Централа: 0722/ 98 110; 98 111; 0889 980 133

 

E-mail: office@mbal_samokov.com